week 3 dinsdag (12,4 km; -4 C; helder)

Naar mijn werk gelopen. Hardloopforensen zoals het soms genoemd wordt. We kunnen er kort over zijn: het viel me zwaar. Het leek verder dan anders.
Mijn rechterbeen voelde eerst of er helemaal niet mee te lopen viel, maar door het wat verkleinen van de paslengte ging dat veel beter. Pijn werd het niet, maar echt lekker lopen ook niet. Ik heb het idee dat de pijntjes uiteindelijk uit mijn rug komen, dus het wordt weer eens tijd om om mijn rugoefeningen van stal te halen.
Het vroor trouwens vier graden, dus ik begon op de Sockwa sloffen, en die heb ik ook niet meer uitgetrokken.

3 reacties

  1. Yvonne

    Het was ook wel érg koud vanmorgen, geen bv weer !! Hoe is het met je kloofje??

  2. jan

    We hadden het over Vaseline, ik denk dat het iets helpt tegen de kou, maar stel er je niet alles van voor. Ik masseer een flinke lik over m’n voetzool en smeer dat dan een beetje uit over de bovenkant. Gewoon proberen en zien wat het oplevert. Die kloven zou je kunnen afplakken met tape, wordt het zacht en minder pijnlijk. Heb er ook wel eens last van, komt bij mij ook door een te dikke eeltlaag. Beetje vijlen helpt ook wel.

  3. Tiny

    Rompstabilisatie oefeningen moet je er het hele jaar door inhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑