week 32 donderdag (10,0 km; 18,0 C; droog)

De loop van gisteren was eigenlijk voor eergisteren bedoeld, maar door het verkassen van Vlieland naar huis was het er niet meer van gekomen. En om nou te voorkomen dat ik drie dagen achter elkaar 'moet' lopen heb ik de donderdagtraining ook maar gewoon vandaag gedaan. Ik heb geprobeerd zo soepel mogelijk te lopen, en dat lukte best vrij aardig. Mijn vaste tien km trajectje door de wijk Stadspolders leidde me langs een speeltuintje waar wat kinderen aan het smoezen waren. Ik had stellig de indruk dat het over mijn blote voeten ging en keek met mijn steeds kippiger wordende ogen even hun kant uit (zonder echt iets waar te nemen) en stak mijn hand op. Het was even stil en toen kreeg ik nageroepen "Best wel heel cool mijnheer!" Je gaat er vanzelf beter van lopen. 😉

Morgen een dagje rust, en dan nog even bepalen of ik mijn LSD op zaterdag of zondag neem.

2 reacties

  1. Paul

    LSD?

  2. Peter

    http://en.wikipedia.org/wiki/Long_slow_distance
    Valt tegen he. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑