week 32 zondag (30,0 km; 17,0 C; droog)

Zo, dat was best wel een aardig lang stuk. Mijn langste ooit. De eerste twintig km ging het prima, daarna werd het wel zwaar. Toen ik bij de Zwijndrechtse brug aan kwam ging het kreng net open. Het was niet zo erg om even te moeten stoppen, maar ik stond er wel aardig op de tocht.

Rond het 25 km punt was de verleiding groot om de route te verlaten en naar huis te gaan, maar hoewel 25 km ook best wel een aardig stuk is weet ik zeker dat ik erg gebaald zou hebben van die ontbrekende 5 km. Gelukkig niet gedaan.

Ik zou graag gezegd hebben dat het me erg meegevallen was, maar helaas is dat niet het geval. Het idee dat je er voor de marathon nog 12 extra moet lopen…
Afijn, we hebben nog een week of acht, komt vast goed.

3 reacties

  1. Paul

    Ga je dam marathon lopen? Zo ja, welke?

  2. Peter

    Ik heb me aangemeld voor die van Amsterdam, 17 oktober. Kom je me toejuichen? 😉

  3. Paul

    Ik neem het in overweging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑