Weer eens een 'ouderwetse' lunchrun. Ik was van plan vanmorgen naar mijn te lopen, maar ik had me gisteravond niet meer verdiept in mijn verlichting, en ik vind het geen goed in idee om in het (half-) donker op het fietspad langs de A16 te lopen waar je elk ogenblik aangereden kan worden door langs scheurende (brom-)fietsers. Een duidelijk verschil met drie weken geleden, voor mijn vakantie. Toen was het nog niet donker.

Maar aangezien er toch kilometers gemaakt moeten worden dan maar de lunchrun. Het was weer eens de route vanaf mijn werk via Bolnes en Slikkerveer over Ridderkerk weer terug. Een prettige verrassing was dat het fietspad langs de Benedenrijweg opnieuw geasfalteerd was met een prachtig strak, glad laagje. Bravo, dat zouden meer gemeentes moeten doen.

Lekker gelopen, maar halverwege begon ik wel te voelen dat ik afgelopen zondag een aardig stukje gelopen had. Kennelijk nog niet helemaal hersteld. Voor a.s. donderdag staat weer 16km op het programma, maar misschien moet ik dat maar halveren.