week 33 vrijdag (4,5 km; 17,0 C; onbewolkt)

Het zou vandaag een warme dag worden, zo hadden de weerprofeten aangekondigd. Het leek me daarom wel een goed idee om van mijn gebruikelijk lunchpauzerun een soort ‘voor-het-ontbijtrun’ te maken. Dus nadat ik met de fiets (13 km fietsen) op mijn werk was aangekomen heb ik me meteen verkleed en heb het voorgenomen stukje gelopen. Voordeel: de warming-up had ik al gehad. Nog een voordeel: het scheelt een keer douchen. 🙂

Op het programma stond net als afgelopen dinsdag 6X600m rustig hardlopen (afgewisseld met 100m wandelen), maar dan steeds de laatste 50m in een hoger tempo. Ik liep lekker, en het ging goed. Het vertrouwen groeit.

1 reactie

  1. jan

    Blijf in jezelf geloven, komt het vanzelf goed. Voorzichtigheid blijft de moeder van de porceleinkast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑