Even een snelle update, want ik moet naar bed. Van lopen tussen de middag was niks meer gekomen, en daarom besloot ik naar huis te lopen. Voor zulk regenachtig weer was het best wel warm, in eerste instantie droog, en later een paar keer een bui(tje).

Het lopen ging goed, totdat ik stil had gestaan bij een druk kruispunt (met verkeerslichten). Toen ik weer ging lopen voelde ik die vermaledijde kuit weer. Pijnlijk werd het niet, maar echt goed voelde het ook niet. Het viel me wel op dat ik er minder last van had als ik minder ontspannen liep, mijn kuit als het ware een beetje aanspande vlak voor de landing. Ik kon er in elk geval wel mee thuis komen.

Ik was natuurlijk ook wel eigenwijs geweest, want ik had er gewoon een duurloopje van gemaakt, en dat was misschien juist niet zo verstandig. (Maar ja, ik vin ut so lekker 😉 )

Ik moet morgenochtend maar bedenken of ik dan weer naar mijn werk ga lopen (waar mijn fiets natuurlijk nog staat), of dat ik het OV neem. Als ik ga lopen wordt het in elk geval wel al intervallend.