week 35 zondag (7,8 km; 20,3 C; bewolkt)

Nadat ik vond dat ik lang genoeg op de zon had zitten wachten toch maar eens de hardloopkledij aangetrokken (en dan ben je snel klaar in deze tijd van het jaar, meer dan twee kledingstukken kom ik niet aan) en gaan lopen. Na een stukje inlopen 8X 800m en elk stuk gevolgd door 100m wandelen. Het lopen ging goed, maar naderhand heb ik mijn achillespees wel wat voelen trekken. Voor mij een signaal dat ik even niet verder moet uitbreiden, maar niet iets om depressief van te worden.

Vandaag ook zowaar weer eens wat aanspraak gehad naar aanleiding van de blote voeten. Eerst een jongen van een jaar of twaalf die vroeg waarom ik het deed, en toen ik zei dat ik het veel fijner vond lopen knikte hij, maar zei ook dat hij het wel raar vond. “Ja” zei ik, “je ziet het niet veel hè.” En dat werd beaamd.
En later kwam er zelfs een fietser die me achterop reed en voorbijging, terugfietsen om naar het hoe en waarom, en de gevaren te informeren.

Al met al een leuk loopje.

2 reacties

  1. Jan

    En natuurlijk diep respect dat je het BV lopen al zo lang doet en zo consequent, ik zit even in een geweldige BV-dip, zal er binnenkort over bloggen.

  2. Yvonne

    En toch is het best grappig, die reacties die je krijgt als je op blote voeten loopt, hoewel het in de zomer minder zal zijn dan in de winter…. Fijn dat je AP steeds minder reactie geeft op je lopen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑