week 36 zondag (13,1 km; 18,0 C; half bewolkt)

Gisteren door reeds eerder vastgelegde activiteiten in de familiekring niet mee kunnen lopen in het blotevoeten-estafetteteam van Chat’n’Run. Dat vond ik van tevoren al erg jammer, en als ik nu achteraf de reacties van de deelnemers lees nog veel ‘jammerder’.

Afijn, reden te meer om me vandaag niet onbetuigd te laten. Na het ontbijt vertrokken. Buien waren voorspeld maar zijn (nog) niet langs gekomen, en met zon en wat wind was het heerlijk loopweer. Op deze Monumentendag leek het me wel een leuk idee in elk geval een deel van de route door de Dordtse binnenstad te laten lopen. Onder andere de Voorstraat helemaal doorgelopen (‘langste winkelstraat van Nederland’) en langs de havens. Het is wel duidelijk dat je op zondagmorgen (dus na de stapavond) extra goed moet uitkijken als blootvoeter: glas genoeg. Voor zover ik nu kan vaststellen heb ik het allemaal kunnen ontwijken.

Uiteindelijk ruim 13km gelopen, en dat brengt het weektotaal op 36,2 km. Tevreden.

2 reacties

  1. Jan

    Tot vorig jaar ben ik nooit in de binnenstad van Dordrecht geweest, ik was verrast door de oude binnenstad. Lijkt me leuk er ook eens doorheen te rennen, alleen dat je erg moet opletten voor glas is weer minder.

    • Peter

      Ach weet je, je hoeft niet overal uit te kijken. Vooral in de buurt van terrassen, daar sneuvelt wel eens wat. En in tunnels ben ik altijd extra waakzaam, want daar staan ’s avonds wel regelmatig jongelui rotzooi te trappen en bierflesjes kapot te kegelen. Kwestie van goed uitkijken, meer niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑