Week 36

Dinsdag een stukje gelopen in de lunchpauze van mijn werk. Het leek me wel verstandig om even een tandje terug te doen. Alleen maar meer is, zeker in mijn situatie, vragen om problemen. En zodoende liep ik:

1 minuut hardlopen
2 minuten wandelen
2 minuten hardlopen
2 minuten wandelen

En dat dan 6 keer. Het ging niet helemaal soepel, en dat bevestigde het idee dat ik even een pas op de plaats moest doen. Netto dus 18 minuten hardlopen.

Vrijdag heb ik een extra vroege lunchpauzerun gelopen omdat ik vreesde dat het net als de dag ervoor dertig graden kon worden. (Dat bleek achteraf wel mee te vallen).  Ik maakte er een piramidetje van 1-2-3-4-3-2-1 minuten van, en steeds weer 2 minuten wandelpauze. Met 16 minuten netto minder hardlopen dan dinsdag, maar wel  langere etappes erbij.

Zondag haalde ik een oud 7 km rondje van stal, en liep het stramien 1-2-3-4 minuten (en 2 minuten wandelpauze) net zolang tot de afstand ‘op’ was. Dat ging in totaal 3 X, en daardoor liep ik netto 30 minuten. Ik heb onderweg nergens last van gehad, en het liep zelfs wel lekker. Het gaat zowaar weer ergens op lijken!

3 reacties

 1. Yvonne

  We gaan nog niet hard juichen maar reden tot vrolijkheid heb je wel! Gaat lekker zo, vooral doorgaan 🙂

  • Peter

   Dat heb je mooi samengevat. 🙂

 2. Andries Wijma

  Dat lijkt de goede kant op te gaan, Peter.
  Al wordt het nu wellicht pas echt spannend. Zal de goede ontwikkeling doorzetten?
  Ik hoop het van harte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑