week 37 woensdag (6,0 km; 15,9 C; half bewolkt)

De dag begon fris. Als blotevoetenfietser had ik voor het eerst sinds tijden weer koude tenen bij aankomst op mijn werk, zo rond 6.15 uur. Ook een dun jack was niet overbodig.
Maar zoals dat meestal gaat in dit jaargetijde, de temperatuur kan  grote verschillen hebben tussen  dag en nacht. In vergelijking met de royale 20+ warmte van het weekend was de krap 16 van nu misschien wel fris, maar om te lopen was het heerlijk weer.

Genoeg gebazeld over het weer. Acht keer 700m gelopen waarbij de 700m was opgedeeld in 500m DL1, 100m DL3 en 100m wandelen. Aanvankelijk ietwat stijve achillespees, maar het hoefde het lopen niet in de weg te zitten. Al lopende nog een oplossing voor een werkprobleempje bedacht, dus eigenlijk mag ik deze hardlooptijd gewoon als werktijd rekenen, lijkt me zo.

1 reactie

  1. Jan

    Ga het ook aan mijn baas voorstellen, 2 uur eerder naar huis, lekker lopen, headset op en van die speciale sunglasses waar computer beeld op geprojecteerd wordt, verder zijn nog een stukje dragon software voor de spraakaansturing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑