week 37 zondag (11,3 km; 12,0 C; half bewolkt)

Vlak voor ik van huis ging regende het nog, toen ik de deur achter me dicht trok druppelde het nog wat, en ik kwam uiteindelijk met een stralende zon weer thuis. Dat is het betere werk.
Omdat we vandaag de verjaardag van mijn morgen jarige dochter vieren en daar nog wat voorbereidingen voor getroffen moeten worden kon ik niet heel lang wegblijven, maar met het rondje van ruim elf kilometer dat ik vandaag liep ben ik ook best tevreden. Prettig om te merken is ook dat mijn gemiddelde hartslag weer wat aan het zakken is, de conditie is duidelijk weer aan het verbeteren.

De afgelopen week 31,6 km gelopen. Iets minder dan vorige week, maar toch niet verkeerd. Streven om volgende week wat hoger uit te komen.

2 reacties

  1. jan

    Peter alvast gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter morgen!
    Ook lekker door de plassen gelopen? Ik wel, was prachtig vanmiddag dat stukje BV. Andere lopers angstvallig over plassen zien springen en zelf er gewoon lekker dwars doorheen!

    • Peter

      Dank je wel voor de felicitaties. De plassen waren heerlijk. Ik zag op de TV wel dat jullie er veel meer hadden dan ik hier. Eigenlijk hadden we hier in Dordt afgezien van de vroege ochtend heel behoorlijk weer. Goed gegaan bij de DtD verder?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑