Door de malheur met mijn kuit eerst een week niet gelopen om hem/haar wat rust te geven, en daarna begon ik een beetje in een dipstemming te komen omdat ik me gedwongen had gezien om mijn marathonplannen (voorlopig) op een laag pitje te zetten.

Gelukkig heb ik de marathoninschrijving nog net op tijd omgezet in een halve M, en daardoor had ik toch weer alle aanleiding om de loopkleren aan te trekken en een stukje te gaan rennen. Om het niet meteen te overdrijven slechts 8 km gelopen waarvan de helft intervallend (1 minuut hoger tempo, 2 minuten herstel/dribbel). De kuit heeft zich niet gemeld, dus dat is positief, maar aan de andere kant ook nog niet zoveel zeggend, want ook twee weken geleden kreeg ik pas na een kilometer of 12 last.

Het was in elk geval heerlijk om weer even op pad te zijn, met lekker loopweer.