Begon ik afgelopen maandag na twee weken pauze weer vol goede moed, werd ik dinsdagavond bevangen door een behoorlijk zware verkoudheid. De rest van de week niet meer gewerkt, en dus ook niet gelopen. Nu nog een beetje 'nahoesten', maar voel me verder wel weer goed. En dat is maar goed ook, want ik heb mijn doelstelling voor 17 oktober in Amsterdam weliswaar gehalveerd, maar dat wil niet zeggen dat er nauwelijks getraind hoeft te worden.

Het liep wel lekker vanmorgen. Moest even aan de frisse straten wennen, dat was weer een poos geleden, maar na een minuut of 10 kwamen de voeten wel op temperatuur. De linkerkuit hield het prima, mijn rechter voelde een beetje strak. Das natuurlijk niet de bedoeling, dat we zomaar overstappen van de ene kuit op de andere. Deze week maar braaf de trapoefening regelmatig doen, dat rekt het spul wel lekker op.