week 38 zondag (9,0 km; 13,0 C; bewolkt)

Nadat we de boel min of meer klaar hadden voor het bezoek dat vanmiddag verwacht wordt vanwege de verjaardag van dochterlief afgelopen woensdag kreeg ik permissie om nog even te gaan lopen.
Ik had een piramidetje bedacht van 0,25km, 0,5km, 1km, 2 km en dan dezelfde stappen weer terug, elke etappe onderbroken door 100m wandelen. Inclusief in- en uitlopen toch al weer 9 km. Ik heb mijn achillespees wel gevoeld, maar als het niet erger wordt dan dit gaan we rustig door met uitbreiden.

Op de terugweg kwam ik een vader (neem ik aan) met zoontje van pak-em-beet 1,5 – 2 jaar oud, in een bakfiets tegen en die hadden het kennelijk al over me gehad.
Ik hoorde nog net dat het jongetje vroeg: “Heb je ze thuis laten liggen?”.
“Ja”, zei ik, “ik heb ze thuis laten liggen.”
“Hij heeft ze thuis laten liggen” zei het jongetje instemmend tegen zijn vader.

1 reactie

  1. jan

    Mooi he, al die opmerkingen, mis ik wel nu ik even niet op blote voeten loop, hoewel bij zo’n damloop kan menigeen er niet bij dat je ook perfect op iets anders kunt lopen dan op traditionele schoenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑