week 38 zondag (15 km; 22,0 C; droog)

Het was heerlijk weer, misschien ietsje te warm, maar ik heb lekker gelopen in elk geval.
Het was een route die ik al  eerder gelopen had, en hoewel er wat stukken in zitten die wat lastiger zijn qua wegoppervlak ging het toch gemakkelijker dan voorheen. Wel goed om te merken dat er nog altijd verbetering in zit.
Deze week in totaal 44 km gelopen, en dat geeft een tevreden gevoel.
Het geeft in elk geval voldoende zelfvertrouwen om volgende week zondag aan de halve marathon in Haarlem meet te gaan doen. Ik ga me zo maar eens inschrijven.

In het kader van de ‘origineelste kreet van de week’: een vrouw die mij tegemoet fietste riep: "Kijk uit voor de beukennootjes!" 🙂

1 reactie

 1. Paula

  Hoi Peter,
  Wat jammer dat ik zondag niet naar de Zilveren Kruis Achmea loop kan komen (ik loop de halve op Texel).
  Wat betreft de Treks: die komen op zijn vroegst in januari uit en zullen in NL rond de 150 euro gaan kosten (vermoed ik). Maar als je last van koude voeten hebt, kun je ook prima op KSO’s of FLOW’s lopen hoor!
  Welke maat heb je? Als je niet al te grote voeten hebt, kun je de mijne wel een keer proberen.
  Groetjes, Paula

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑