week 39 dinsdag (15,0 km; 19,0 C; droog)

Voor de laatste keer voor de halve a.s. zondag een langere loop. De voeten hielden zich prima, en het valt me op dat ik de laatste tijd toch nog weer gemakkelijker dan een poos geleden de wat ruwere wegen kan belopen. Er is nog altijd progressie! Dat maakt ook dat ik wat gemakkelijker begin te ‘zwerven’: zo maar eens hier en daar een straatje of weggetje in waar ik nog niet eerder geweest ben.
Ik was wel blij dat ik er weer was, enigszins vermoeid en uitgedroogd. Maar even douchen en flink wat water drinken doet wonderen. Nu alleen donderdag of vrijdag nog een kleiner loopje om de spieren soepel te houden, en dan moeten we zondag maar eens zien hoe het gaat.

1 reactie

  1. Marco

    Je hebt je goed voorbereid op de HM komende zondag. Dat wordt genieten in de duinen!
    Ik zie je op de Grote Markt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑