Zondagavond ineens een stevige aanval van maagpijn. Geen idee waar dit nu ineens vandaan komt, en gezien de heftigheid maandagochtend toch even naar de dokter. Die kon zo op de tast niks vinden, maar vanwege een licht souffletje (én licht, én verkleinwoord, dan kan het niks zijn natuurlijk) wilde hij toch een echo laten maken. Staat voor vrijdag op het programma.

Gisteren een beetje mottig dagje, begon met een beetje hoofdpijn en dat werd er in de loop van de dag niet minder op. Dus hoewel er een loopje op het programma stond kon ik het niet opbrengen.

Gelukkig zag het er vandaag zowel letterlijk als figuurlijk wat zonniger uit. Het was heerlijk weer om te lopen, en het ging ook prima. Afwisselend 7 minuten in een rustig tempo en 5 minuten wat steviger aangezet. Ik ben normaal eigenlijk een nogal luie hardloper, ik kan gerust een lekkere tijd doordribbelen, maar er ook nog eens bij gaan hijgen, dat doe ik liever niet. Vandaag wel gehijgd, en dat voelde uiteindelijk nog wel lekker ook zelfs.

é