week 39 zondag (11,0 km; 14,5 C; zonnig)

Eerst naar de marathon van Berlin gekeken, en gezien dat de poging tot het breken van het WR uiteindelijk toch faalde. Daarna zelf op pad gegaan. Uitgenodigd door het zonnige weer beperkte ik de kledij tot een korte broek en een hemdje, maar toen ik net de deur uitging voelde het toch even fris. Veertien graden is natuurlijk ook niet heel hoog, maar het bleek uiteindelijk goed te doen. Al lopend liep de temperatuur ook nog een graad op.
Het programma bestond uit 10 X (900m DL1 + 100m wandelen). Daarmee raakte ik voor de tweede keer in een paar dagen de tien kilometergrens. Ben benieuwd hoe de achillespees de komende dagen reageert. Dinsdag in elk geval maar een beetje rustig aandoen.
Ben wel blij dat de regelmaat weer een beetje terug aan het komen is.

2 reacties

  1. Jan

    Durf het bijna niet te vragen, maar ga je nog voor de 7^^ loop?

    • Peter

      Ik sla dit jaar hoogstwaarschijnlijk over. Ik ga voorlopig rustig door met opbouwen, en wil de druk van een inschrijving er niet bij hebben. Ik zou vlak voor de wedstrijd nog kunnen kijken hoe ik er voor sta, je komt op het laatste moment altijd nog wel aan een ticket komen. Ga jij hem lopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑