Week 40 en 41

Dit was een weinig productieve loopveertiendaagse. Weinig tijd, en op de momenten dat het kon toch verzaken, soms met, soms zonder goede reden, dan krijg je dat. Ach, soms loopt dat zo. En misschien is het niet eens zo slecht in het licht van de voorzichtige opbouw waar ik mee bezig ben.
De voorlaatste keer was woensdag 2 oktober, een lunchpauzerun van ruim 6 kilometer.

Gisteren, op de meest verregende dag van het jaar (op Goeree viel op sommige plaatsen meer dan 100 mm, tegen normaal 80 mm voor de hele maand oktober) mijn regelmatig terugkerende 7 kilometer route door Dubbeldam gelopen. Om precies te zijn was het 7,3 kilometer.
Aanvankelijk was het wel wat koud aan de voeten, maar na verloop van tijd werden ze wel warm, al is dat links altijd veel eerder dan rechts vreemd genoeg.

Als je normaal al bekijks hebt met (hard-)lopen op blote voeten dan geldt dan zoveel temeer voor dit soort minder fijne weersomstandigheden. Zo had ik gisteren weer even de eer van wat extra politiebelangstelling. Op een gegeven moment zag ik vanuit mijn ooghoek een auto langzaam naast me rijden. Het bleek een politieauto. Ik zwaaide vrolijk naar ze, enigszins aarzelend zwaaiden ze terug en reden vervolgens toch maar verder. Een onschuldige gek, zullen ze gedacht hebben. 🙂

1 reactie

  1. jan

    Tja de politie… Ik merkte onder traillopers toch een zekere gewenning, er loopt altijd wel iemand op blote voeten tijdens een trail en je voelt je toch een beetje een held en dat is toch een rol die ik je graag wil toedichten in dat weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑