week 40 zondag (10,9 km; 14,4 C; vrij zonnig)

Om mijn oudejaarsdag te vieren was ik door mijn lieve levensgezellin uitgenodigd voor een concert van het Ysaÿe Trio dat werken van Beethoven en Dohnányi speelde. We hebben erg genoten. Aansluitend besloten we bij de Villa te blijven lunchen, iets waarvan ik de bedenkers van het concertconcept verdenk dat ze er op gokken dat dat meer zal gebeuren.

De lunch was heerlijk, maar plaatste zich dusdanig stevig in mijn maag dat ik wel even wat tijd nodig had voor ik aan lopen durfde denken. Even voor vieren ging ik uiteindelijk op pad voor 10 X (900m DL1 +100m wandelen). Die DL1 pakte in de praktijk wat sneller uit, ik liep vrijwel ongemerkt harder dan ik bedacht had. En of het daar nou door kwam weet ik niet, maar ik heb vanavond na het lopen mijn achillespees meer gevoeld dan de afgelopen tijd. Kortom, waakzaamheid blijft geboden.

4 reacties

 1. jan

  toch nog een valse noot, die archillespees, of is het een te strak gespannen snaar?

 2. Yvonne

  Waarschijnlijk liep je nog na te genieten van het concert en de luch dat je ongemerkt harder ging 🙂 Voorzichtig met je AP hoor !!

 3. Max (@RunpowerMax)

  Hoop dat het inmiddels allemaal weer goed voelt? Wel vervelend dat die AP soms toch blijft irriteren.

  • Peter

   Ik heb de dinsdagtraining overgeslagen, uit voorzorg, niet omdat het zo erg was allemaal. Eens kijken hoe het morgen gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑