week 40 zondag (15,0 km; 11 C; droog)

Er staat weliswaar 11C hierboven, maar toen ik vertrok was het nog ruim 2 graden lager. Op zich niet erg, het was mooi weer, maar dit is de tijd van het jaar waarin er veel getwijfeld wordt over wat ik aan zal trekken. Ik kwam uiteindelijk uit op een mouwloos shirt en een short en dat was de eerste kilometer wellicht wat fris, maar uiteindelijk een prima keus.

Heerlijk weer, en ik kwam dus erg veel collega lopers tegen. Wij groeten elkaar vriendelijk en vervolgden onze weg. Rond het tien km punt werd ik achterop gelopen door een vriendelijke loper die belangstellend een praatje aanknoopte over het lopen op blote voeten. Ik hoorde hem al van verre aankomen, dus hoewel hij een stuk sneller liep dan ik moest dat met dezelfde krachtsinspanning volgens mij nog veel harder kunnen. Voordat ik had bedacht hoe ik dat zo vriendelijk mogelijk kon zeggen ging hij linksaf en ik rechtdoor.

Mijn linkerkuit geeft geen enkel probleem meer, maar mijn rechterkuit geeft nu exact dezelfde klachten als de linker eerst. Laat ik afsluiten met de positieve gedachte dat het net als bij de linker dan ook vast wel weer over zal gaan.

1 reactie

  1. Patrick Aerts

    Hopelijk zijn beide kuiten vlug weer 100% in orde. We lopen nu inderdaat in een periode waar de juiste kleding kiezen erg moeilijk wordt, ikzelf kies steeds om iets te licht gekleed te vertrekken en meestal is dat een goede keuze, maar met wind , ben ik wel eens te licht gekleed, dan geef ik maar wat gas bij en de zaak komt weer goed, wel hou ik de benen warm!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑