week 42 zondag (11,2 km; 13,0 C; bewolkt; NO3)

Vandaag was het weer beduidend minder dan afgelopen vrijdag, en beduidend minder ook dan eerder in de week verwacht werd. Ik had van tevoren uitgezocht dat het rond half twaalf laag tij zou zijn, en een lekker breed strandje trok me wel.
Mijn Garmin had wat moeite de satellieten op een rijtje  te krijgen. Mogelijk dat de vuurtoren en alle antennes die erop gemonteerd zijn van invloed waren.
Uiteindelijk besloot ik toch maar op pad te gaan, maar het duurde toch zeker nog een drie- vierhonderd meter  voor ik een fix had.

Het verschil in ‘strandbreedte’ was erg groot. Deze foto is niet eens zo ver van de andere genomen, maar wel tijdens een andere fase van het tij. Ook nu weer heerlijk gelopen. Op de terugweg, met de wind in de rug, begon het licht te regenen, maar eigenlijk stelde het niet veel voor, en het was ook vrij snel weer afgelopen.
Misschien moeten we toch maar eens overwegen richting strand te verhuizen. 🙂

2 reacties

  1. Yvonne

    Heerlijk zo lopen over het strand…. en wij denken er ook wel eens over om dichter bij zee te gaan wonen, gewoon omdat het zo rustgevend is er te lopen 🙂

  2. jan

    je kunt in Egmond ook een kwart marathon lopen, ga je ruim 2km over strand en de kilometers door duin en dorp zijn net zo goed te doen als dat parcours in Tilburg.
    Kan natuurlijk wel zomaar 5 graden vriezen, dan moet je wat aan je voeten doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑