week 43 maandag (9,0 km; 11,0 C; droog)

Zaterdag bij het boodschappen doen maakte ik een wat te soepele beweging om het boodschappenkrat uit het winkelwagentje in de auto te zetten. AU! Eerst was ik bang dat ik hulptroepen moest inschakelen om überhaupt thuis te kunnen komen, maar de ergste pijn trok na een tijdje wel weg.
Omdat het toch wel gevoelig bleef heb ik in het weekend niet durven (hard-)lopen, maar wel gisteren nog een wandeling van een kilometer of acht gemaakt, en dat ging wel goed.
Vandaag toch maar eens geprobeerd hoe het ging, en vanuit mijn rug bekeken ging het prima. In een wat hoger tempo dan normaal, en ook nog eens een versnelling van een halve minuut per 5,5 minuut heb ik lekker gelopen. Het zeurende pijntje in mijn heup zeurde echter nog steeds. Moet ik nou echt naar de fysio? Ik heb helemaal geen zin.

3 reacties

 1. Paula

  Peter, doe je al aan ChiRunning? Daarmee zouden pijntjes in heupen etc verleden tijd moeten worden. Bij werkt het in ieder geval prima.
  Enne… doe je wel voorzichtig met boodschappen doen! 😉

 2. Peter

  Ik heb het boek van Dan Dryer.
  Dat is zeker niet genoeg? 🙂
  En inderdaad, nooit geweten dat boodschappen doen zo gevaarlijk is…

 3. Paula

  Nee Peter, het boek hebben is niet genoeg. 😉 Maar als je het nou leest en gaat uitproberen, dan wordt het misschien nog wat. Anders kun je altijd een training volgen bij Marion: http://www.loopblessurevrij.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑