Ik vond het een beetje fris aanvoelen toen ik de buitendeur open deed, maar kom, volgens het KNMI zou het hier al meer dan tien graden zijn, dus geen flauwekul, en vooruit met de geit! Het was vooral de ZO-wind die het fris maakte denk ik, maar in elk geval, toen ik ongeveer een kilometer onderweg was was er van de frissigheid niks meer over, en tegen de tijd dat ik krap een uur later weer terug kwam was ik weer doorweekt zoals ik dat ken van mezelf.

Toevallig had ik vanmorgen een mailwisseling met Paula over ChiRunning gehad, en had ik daarna kortstondig op het forum gekeken dat hoort bij de site van Marion Meesters. Daar werd iemand (die overigens van heel andere dingen last had dan ik) geadviseerd om met de voeten een meer cirkelvormige beweging te maken. Dat was in mijn hoofd blijven hangen, en daar heb ik wat mee geƫxperimenteerd. Het is natuurlijk een beetje snel voor een conclusie, maar ik had echt het idee dat het hielp bij mijn heuppijntje. Dat spoor gaan we dus maar eens verder volgen. Ik zal in elk geval ook het boek van Danny Dreyer er maar weer eens bij pakken.