week 43 zondag (16,4 km; 14,0 C; zwaar bewolkt)

Na het treurige einde van mijn loopsessie vorige week zondag wilde ik in elk geval voldoende rust nemen voor ik weer op pad ging. Dat heb ik misschien wat overdreven, maar ik heb me vandaag in elk geval prima gerevancheerd. Toen ik van huis ging zei ik dat ik geen flauw idee had hoe lang ik weg zou blijven. Als het lekker ging zou het zomaar langer dan anderhalf uur kunnen duren, maar als het ging zoals vorige week was ik waarschijnlijk binnen een uur weer terug.

Het wonder voltrok zich, ik heb prima gelopen. Mijn kuiten deden niet moeilijk, maar darmen niet, ik had het gewoon lekker naar mijn zin. Een deel van de route liep ik over terrein waar ik nog niet eerder ongeschoeid was geweest, en hoewel het niet allemaal even glad was liep het een stuk beter dan ik van tevoren vreesde. Uiteindelijk werd het ruim 16 kilometer, en kwam ik tevreden en voldaan weer thuis.

1 reactie

  1. jan

    Nou Peter het was ook prima weer voor een bv-loopje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑