Met een heerlijk zonnetje, ook al was het maar een graad of tien, elf, tussen de middag gelopen. Sinds heel lange tijd de 10 km route weer eens gedaan. Uiteraard met Run-Walk-Run-methode. Drie minuten hardlopen, één minuut wandelen. Het ging goed, en het voelde goed. Dit was op woensdag 30 oktober.

Vervolgens op vrijdag (1 november) ook weer tussen de middag een heen-en-weertje van 8 kilometer. Om wat variatie aan te brengen liep ik volgens een 1-2-3-4-schema, met steeds een minuut wandelen tussendoor en dat dan vier keer. Voor nog wat meer variatie besloot ik bij de tweede en derde herhaling het hardloopdeel steeds te eindigen met een halve minuut per kilometer sneller.

Dat laatste was leuk om te doen, maar zorgde er wel voor dat ik een aantal dagen mijn achillespees wat sterker voelde. Meer dan ik in tijden gehad had. Hier ben ik duidelijk nog niet aan toe.

Van schrik de hele week erna niet meer gelopen.