week 44 vrijdag (12,0 km; 17,2 C; zonnig)

Even heel kort, er moet ook nog gewerkt worden. 🙂
Het zag er weer erg uitnodigend uit, en wat doe je dan als je pauze hebt: even verkleden, en huppekee de zon in. De eerste helft liep ik als vanzelf sneller dan ik van mezelf gewend ben, maar dat heb ik de tweede helft ook wel gevoeld. Geeft niks, daar groei je van.

Ik zag trouwens in mijn blogbijdrage van vorig jaar in deze week dat ik toen ook met een short en een hemdje aan gelopen heb. Zacht weer begin november komt wel vaker voor. Het was nu wel nog een paar graden warmer.

1 reactie

  1. Jan

    Toch wel abnormaal die temperaturen, weet ook nog dat ik vorig jaar in november nog een keer tussen het lopen door een verfrissende duik in de noordzee heb genomen. Dat kan
    best als je lekker warmgelopen bent. Blote voeten door het water vorige week was ook lekker spatten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑