week 45 woensdag (12,8 km; 9,0 C; bewolkt)

Gisteravond mentaal en fysiek voorbereid op hardlopend naar het werk gaan vanochtend. Fysiek bestaat dan uit het klaarleggen van kleding, rugzakje e.d., mentale voorbereiding is om te voorkomen dat het een vaag plan is wat je net zo goed niet zou kunnen doen.

De temperatuur bleek een graad of negen, dat viel me mee, en het was droog en bijna niet winderig. Ik bleek al lopend 1 laagje te veel aan te hebben, maar het hinderde niet genoeg om er iets aan te doen. Vanaf het 5 km-punt heb ik er een wisselduurloop van gemaakt. Elke km even flink aanzetten gedurende 100m.
Al met al weer een bevredigende ervaring.

5 reacties

 1. smurfje (marca)

  Toen ik vanmorgen naar het werk wandelde heb ik mij ook voorgenomen vanavond te gaan lopen, kijken of ik vanavond inderdaad ook de discipline nog heb. Ik loop liever in de ochtend maar voor het werk gaat mij dat helaas niet lukken

 2. Jan

  Well done, Hardloopforens!

 3. Yvonne

  Stoer hoor, in het donker op je blote voeten, je weet nooit waar je in trapt….

  • Peter

   Nou, het niet zo dat ik helemaal niks zie. Na een poosje zijn je ogen goed gewend.

 4. smurfje

  Ik ben inderdaad gisteravond nog wezen lopen pyramideloop op vff en 2 km bv. Ik loop in de donkerte wel op paden die ik goed ken en loop met een hoofdlamp zodat ik nog enigszins iets zie. Glas zie je al van verre schitteren behalve donker glas maar ja dat is het risico van het vak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑