week 46 dinsdag (10,0 km; 10,0 C; droog)

Als ik nu naar buiten kijk, met zicht tot nauwelijks aan de overkant van de straat, geloof ik dat ik vandaag wel op het mooiste moment van de dag heb gelopen. Het was heerlijk zonnig en een graad of tien, veel meer kun je van de tweede helft van november nauwelijks vragen.

Sinds eind september heb ik geregeld last van mijn maag. De huidige hypothese is dat dat veroorzaakt wordt door galsteentjes. Dat zorgt er voor dat ik wat futlozer ben dan ik van mezelf ken, en ook lopen met een wat opgeblazen gevoel is niet heel fijn. Afijn, op 13 december word ik bij de specialist verwacht. Tot die tijd zal ik het er mee moeten doen.

Vandaag was wel een goede dag, en toen ik ook de zon zo lekker zag schijnen heb ik mezelf een schop onder mijn kont gegeven en ben in de lunchpauze gaan lopen. Het ging lekker. Tien graden is voor het blotevoetenwerk nog goed te doen, zeker als het droog is, en hoewel ik wel voelde dat ik de laatste tijd minder gelopen heb vond ik het een bevredigende exercitie.

1 reactie

  1. Jaco

    Het was vandaag inderdaad heerlijk loopweer.Al had ik begrepen dat dat niet overal het geval was.Succes alvast bij de specialist!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑