Even een kort berichtje, ik moet naar bed. Na heel veel getwijfel toch de Zevenheuvelenloop gedaan. Omdat ik de laatste tijd minder fit ben ook minder gelopen. En met een opspelende maag 15 km hardlopen is ook niet echt je-van-het. Vandaar dus de twijfel.

Maar ik voelde me vanmorgen best redelijk goed, dus ik dacht: laat ik in elk geval naar Nijmegen gaan, dan kan ik nog even doortwijfelen. En toen ik dat besloten had wist ik natuurlijk ook wel dat de kans groot was dat ik hem zou lopen.

En aldus geschiede. Het ging best lekker. Het viel me zwaarder dan de vorige editie, en dat is aan de tijd 1:25:00) ook wel te zien, maar eigenlijk viel het me nog mee.

Uiteraard weer veel aandacht voor de blote voeten. Hoofdzakelijk positief, vooral van medelopers. (Respect mijnheer!) Ook nog een vermelding door de speaker bij aankomst.

De samenkomst met de andere cnr-ers in Maxim was gezellig, de 2 uur langere thuisreis wat minder.