week 48 dinsdag (13,5 km; 13,0 C; droog!)

Zou ik het doen? Hardlopend naar huis. Of zou ik toch maar gewoon de fiets nemen?
Ik wist dat als ik niet zou gaan lopen ik het morgen ook niet zou doen (slechte combi met de volksdans), en dat dan donderdag pas eerste keer van de week zijn. Dat duurde me te lang.
Volgens het KNMI was het op dat moment 13-14C in Rotterdam, en de wind stond met kracht 5 uit het westen. En bovenal: het was droog! Een schaars gegeven deze dagen.

Lange tight aan (had niet gehoeven), shirt met korte mouwen en mijn Aldi sportjekje. Dat jekje deed ik al vrij snel uit, maar het zou nog van pas komen! Verder had ik mijn pasje van mijn werk, mijn giropas, wat geld en een strippenkaart (mogelijk voor morgenochtend) in een heuptasje bij me. Daar zat ook mijn smartphone in.
Lekker gelopen, kan niet anders zeggen. Door de zigzagkoers van mijn route soms de wind in de rug, maar soms ook tegen, een lekkere afwisseling.
Toen ik net in Zwijndrecht was kreeg ik wat lichte krampen in de darmen. Niet heel erg, maar ik heb wel soms een stukje gewandeld. Toen was het wel prettig dat ik mijn jekje weer aan kon trekken. Na een minuut of tien was het wel weer aardig weggezakt en kon ik weer hardlopen.
Leuk onderdeel was nog in lichte looppas door de stationshal gaan.
Uiteindelijk in ruim anderhalf uur thuis. Langer dan ik gedacht had, maar daar was vooral het wandelen debet aan.

1 reactie

  1. patrick aerts

    Het is inderdaat niet eenvoudig om je juist te kleden op dit moment en een mens doet vlug teveel aan,heb ik ook al ondervonden, maar een windstoppertje nu is zeker handig en je kan het uitdoen als het nodig is en dat is de laatste dagen nog niet dikwijls het geval geweest 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑