Droog staat hierboven, en dat klopt voor zover het gaat om nattigheid die uit de lucht komt vallen. Door eerder gevallen regen waren met name de geasfalteerde delen van mijn route nog behoorlijk nat. Dat in combinatie met de straffe wind en temperatuur zorgde in eerste instantie voor behoorlijk frisse voeten. Zolang mijn voeten echter niet gevoelloos worden door de kou is er weinig aan de hand. Na een paar kilometer raakten ze goed doorbloed en was ik alsnog blij dat ik was gaan lopen.
Een rare, misschien verontrustende ervaring was nog dat ik langs mijn route (die ik toch al vaak gelopen heb) langs een plek kwam waar kennelijk een gebouw was afgebroken, men was nog bezig om het puin af te voeren. Maar ik kon me toch helemaal geen beeld meer vormen van het gebouw dat er gestaan moet hebben…