Na de vorige keer hebben mijn kuiten zich uitvoerig gemeld. Dat krijg je als je een poos niks doet, eigen schuld dikke bult. Maar ja, toen begon het weer te sneeuwen, en durfde ik het toch niet aan om blootsvoets op pad te gaan. En aangezien ik nog steeds te eigenwijs ben om dan maar schoenen aan te trekken, en ik het lopen op een loopband ook niet zo’n genoegen vind, is er nu weer een paar weken niks gebeurd.
Vandaag zag ik dat de temperatuur begon op te lopen, tot wel een graad of 6-7, en dat was voldoende aansporing om er in de lunchpauze op uit te trekken. Het asfalt op de fietspaden was kleddernat en de grond was nog goed koud. Uiteindelijk werden de voeten wel warm, maar aangezien ik slechts 6 km wilde lopen gebeurde dat eigenlijk relatief laat. Toch wel genoten!
Als het weer morgen een beetje vergelijkbaar is ga ik weer!