week 50 dinsdag (12,9 km; 8,1 C; droog)

Vanmorgen waaide het wel heel hard, en er waren bovendien pittige buien beloofd. Dat, gecombineerd met mijn nauwelijks waterdichte jack leek me niet fijn. De fietstocht pakte zo goed als droog uit, en de wind had ik nauwelijks tegen. Kortom, ook vanmorgen lopen was best een optie geweest.
Dan had ik echter wel het lopen in de zon vanmiddag gemist. Want ik bedacht dat ik natuurlijk net zo goed de andere kant op kon lopen.

Sinds mijn loopje afgelopen zondag had ik onder bal van mijn linkervoet een soort scheurtje. Ik dacht eerst dat er iets in zat, maar ik denk uiteindelijk dat het een scheurtje was als gevolg van te droge huid. Omdat het op zo’n centrale plek onder mijn voet zat was ik een beetje bang dat het te gevoelig zou zijn om op te lopen. De temperatuur gaf geen aanleiding tot het dragen van schoeisel, maar dat plekje zou het eventueel kunnen zijn.
Nou, dat viel mee, ik heb er eigenlijk helemaal geen last van gehad. Het was al met al een heerlijke, volledig blootsvoetse, tocht huiswaarts. En aangezien ik nu mijn fiets op mijn werk heb achtergelaten moet ik er morgenochtend ook maar weer naar toe gaan lopen.

1 reactie

  1. Jan

    Het blijkt bij mij dat als je over zoiets als een pijnlijk plekje een stukje sporttape plakt dat dat gewoon blijft zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑