Niet dat ik de ISO weeknummering zo goed in mijn hoofd heb zitten, maar ik had al het geval dat week 1 nog niet begonnen was. Voelt raar op 2 januari, maar goed, ik zal het er mee moeten doen.

Dat was een flinke poos geleden dat ik hardliep. Veel sneeuw, zelf wat aan het kwakkelen, en voor je 't weet is er weer een maand voorbij. Maar deze mooie zonnige eerste zondag van het jaar kon ik toch niet laten liggen. Op blote voeten lopen, het leek me te koud. Op mijn Feelmax schoenen vertrokken, om ze uiteindelijk na 5,3 km uit te trekken. Toen had ik echt wel heel warme voeten. Twee km later begonnen ze door de smeltende sneeuw wat gevoelloos te worden en heb ik de schoenen weer een km aan gehad. Toen waren mijn voeten weer goed warm, en heb ik de laatste km ook blootsvoets gelopen.

Mijn hartslag was erg hoog, gemiddeld 156 voor een sloom loopje. Of dat nou wordt veroorzaakte door te weinig lopen of de dwarsliggende maag? Waarschijnlijk van allebei wat.

H'm, onze kat schijnt iets ergs gedaan te hebben. Mooi moment om af te sluiten.

(Naschrift: poeslief was wezen voetballen met een plantje in de huiskamer.)