week 8 dinsdag (11,0 km; 8,0 C; W5; zonnig)

Over het lopen kunnen we kort zijn: het ging lekker. Een mooie manier om de lunchpauze door te brengen. De wind was wat fris, maar de temperatuur was verder prima, dus heel goed blotevoetenloopweer. Ik verkeek me een klein beetje op de route en daardoor liep ik ruim een kwartier langer dan de bedoeling was. Mijn gemiddelde hartslag lag onder de 140, en dat was al heel lang niet gebeurd, het lijkt erop dat de trainingsarbeid van de afgelopen tijd niet voor niks is geweest.

Onderweg werd mij door een oudere dame in een autootje de weg gevraagd naar de Gebroken Meeldijk. Nou wist ik wel waar die ongeveer was, maar hoe kom je daar vanaf de plek waar de vraag gesteld werd? In samenspraak met twee langslopende heren kwam ik tot een advies.
Toen de dame in kwestie was weggereden en ik mijn weg vervolgde dacht ik ineens: is het niet zo dat die Gebroken Meeldijk doorsneden wordt door de spoorbaan, en dat je als automobilist niet heel makkelijk van het ene in het andere deel kunt komen? Ik wist het niet meer, maar toen ik even later een ‘stads’-plattegrond tegenkwam werd mijn vermoeden bevestigd. Ik hoop dus maar dat ik de mevrouw naar het goede deel heb gedirigeerd, en anders: excuses. (Ik zou ook kunnen zeggen: bereid je beter voor als je ergens heen gaat, maar klinkt lang zo aardig niet).

3 reacties

 1. Tiny

  Je wintertrainingsarbeid begint zijn vruchten af te werpen. HF loopt mooi naar beneden.

 2. Yvonne

  Ondanks dat het deze winter best koud geweest is ga je steeds meer lopen !! Respect hoor ! Jammer dat dat oude dametje nu helemaal de weg kwijt is….. hihi

 3. jan

  En jij nu maar hopen dat die mevrouw gaat googlen op Blote voten & Gebroken Meeldijk

  Mooi dat het goed gaat met Tiny’s schema, ’t is ook een heel ervaren trainer, ’t was alleen dat ik nog veel eigenwijzer ben, dat ’t bij mij niet werkte…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑