week 8 dinsdag (5,6 km; 6,5 C; net niet droog)

Hoewel de temperatuur vandaag slechts 1 graad lager was dan gisteren, was de gevoelstemperatuur (ter hoogte van mijn tenen in elk geval) een stuk lager. Op een gegeven moment kon ik mezelf wijsmaken dat het best wel meeviel, en het was ook wel te doen, maar echt lekker ging het niet voelen vandaag.
Ik heb precies dezelfde training gedaan als gisteren. Ik was een beetje stijf, maar in vergelijking met de stijfheid van anderhalve week geleden zou je het zelfs wel soepel mogen noemen. Morgen houd ik een dagje rust, als de weersomstandigheden donderdag voldoende zijn ga ik een klein stukje verder lopen, maar nog wel steeds volgens de formule 5 minuten hardlopen, 1 minuut wandelen.

5 reacties

 1. Bob Stultiens

  Mooi dat je het hebt opgepakt. Je verslag straalt toch ook wel weer plezier uit.

 2. Peter

  Ja, raar is dat he? Zit er zo lang tegen aan te hikken, en ineens gaat het vanzelf en heb ik er ook weer lol in.

 3. Bjorn Paree

  Net niet droog…. het was dus nat !! Toch ? ?

 4. Peter

  Tja, wat zal ik zeggen. De weg was in elk geval kleddernat, maar als ik het over het weer heb dan vielen er een paar druppels, maar te weinig om het regen te noemen. Maar droog was het dus ook niet. Kun je me nog volgen?

 5. Bob Stultiens

  Ik hoop het vanaf 2 maart ook weer op te kunnen pakken. Ik heb het voordeel dat de training voor mij niet in de afstand zit omdat ik de afstand toch wel in de benen heb, maar in het trainen van voldoende km’s voor mijn voeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑