De temperatuur was toch een beetje lager dan ik gehoopt had, maar het zag er ook niet naar uit dat het nog beter ging worden, en ik wilde wel per se lopen. Dus toch maar in mijn lunchpauze mijn hardloopkloffie aangetrokken, en op pad gegaan. De wegen waren kleddernat, en er stond een vrij stevige wind. Dat hielp niet echt om mijn voeten op temperatuur te krijgen. Als ik eerlijk moet zijn dan viel het me wel wat tegen. Uiteindelijk was mijn linkervoet voldoende opgewarmd, maar rechts bleef het koud voelen. Dat verschil ken ik trouwens wel, ik vermoed dat de doorbloeding rechts minder goed is.
Ik heb volgens  hetzelfde stramien als de vorige twee loopsessies getraind: 5 minuten lopen 1 minuut wandelen, maar deze keer wel de afstand uitgebreid naar ruim 7,5 km. Nu ik gedouchet en wel, weer warm achter mijn PC zit voel ik me erg tevreden.