week 9 dinsdag (8,0 km; 7,0 C; droog)

Wat een heerlijk weer om te lopen. Zo nu en dan een lekker zonnetje op mijn kop, weinig wind en de straten droog, wat wil een mens nog meer (in deze tijd van het jaar). Voor het eerst sinds heel lang met de hartslagmeter om gelopen. Sinds kort een nieuwe batterij in de band en hopelijk geeft dat wat betrouwbaarder resultaten. Die indruk kreeg ik wel in elk geval. Mijn hart heeft meestal de neiging om betrekkelijk snel op te lopen, en ook bij het kalme sukkeldrafje van vandaag kom ik dan rond de 144 bpm uit.
Om niet altijd dezelfde route te lopen vandaag de Parallelweg ingegaan. Helemaal aan het eind, vlak voor mijn keerpunt gaat het wegoppervlak er zo uitzien:

Parallelweg_rkerk_sm_2
Dat ziet er vervelend uit, en toen ik hier bijna twee jaar geleden voor het eerste liep vond ik dat ook, maar inmiddels kan ik hier zonder problemen overheen.

Al met al gaat het lekker met mijn herstart en als ik de opbouw op deze manier kan voortzetten zou ik in principe in april wel weer voor het eerst dit jaar een deel van het woon/werkverkeer lopend kunnen doen.

1 reactie

  1. Marco

    Dat ziet er vrij afschrikwekkend uit Peter.
    Heerlijk weer om te lopen hè? Vanmiddag heb ik nog een lunchpauzerun gedaan. Lekker fris door de zonbeschenen polders, vogeltjes her en der. Plots is het voorjaar.
    Fijn voor je dat het opbouwen na de winter goed gaat.
    Mijn woon-werkverkeer gaat nog per fiets, maar ik zal binnenkort eens te voet gaan en berichten over de ideale tas-/rugzakdraagtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑