Normaal loop ik niet op woensdag, maar aangezien ik gisteren niet in de gelegenheid was (zie verderop), en ik vanavond vermoedelijk een minder vermoeiende volksdansavond heb dan anders (zie ook verderop) ben ik toch maar op pad gegaan. De temperatuur bleef de hele ochtend aan de lage kant maar kwam uiteindelijk toch boven de 5 graden. Aangezien de wegen wel droog waren heb ik het er maar op gewaagd. Frisjes, maar goed te doen. Zo zou ik het willen samenvatten. Lekker gelopen, zelfde afstand en zelfde opbouw als afgelopen maandag.

Gisteren waren wij (vader, moeder en jongste kind) naar de Olympic Experience in het Olympisch Stadion in -waar anders- Amsterdam. Het is een sympatiek museumpje met ook wat beperkte mogelijkheden om zelf iets sportiefs te doen. Bijvoorbeeld: hoe snel kom je uit de startblokken. En ook: oefenen op de schaatsplank. Niet officieel een onderdeel van het programma, maar voor mij niet te weerstaan was het lopen (samen met mijn dochter) van een rondje op de atletiekbaan van het OS. Dat had wel wat!

De viering van het jubileum (60 jaar!) van mijn volksdansvereniging nadert nu snel, en vanavond wordt er met een beperkt gezelschap de hele avond geoefend voor onze mini-voorstelling op 7 maart. Ik verwacht dat dat minder vermoeiend is dan onze normale oefenavond. Misschien zit ik er naast…