Welkom!!

Met ingang van vandaag vervangt dit blog mijn oude dijkloper.web-log.nl. Een aanstaande migratie bij web-log, met ongewisse uitkomsten vormde de directe aanleiding, maar eigenlijk wilde ik dit al een tijdje. Voor wie mij wil volgen, hij/zij verandere zijn favoriet. Of je abonneert je op de email-service. Deze laatste is de vinden onder “Deze site”. Je hoeft alleen maar je e-mailadres achter te laten en je wordt voortaan automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe berichten.

3 reacties

 1. Patrick

  Hallo,
  Dit is een heel interessante site. Ik zelf heb besloten om ook blootvoets te lopen en ik denk dat ik hier heel wat info kan vinden. Ik besef wel dat ik helemaal terug van nul moet beginnen maar dat weegt niet op tegen het plezier van lopen zonder dempende schoenen.
  Groeten Patrick.

 2. Peter

  Hallo Patrick, hartelijk welkom. Als je het je doel is om ‘echt’ blootsvoets te gaan lopen kun je beter niet de omweg via de VFF’s gebruiken. Niets leert je zo doeltreffend hoe je op blote voeten moet lopen als je blote voeten zelf. Op Chat’n’Run loopt al lange een topic over lopen op blote voeten. Daar kun je genoeg advies halen als je dat zou willen.
  Groet, Peter

 3. Marco

  Hoi Peter,
  Je hebt een mooie frisse site! Gefeliciteerd.
  Groetjes, Marco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑