Zonnetje

Alweer twee weken geleden dat ik voor het laatst een bericht plaatste. Vaak doe ik het in het weekend, en vorig weekend was ik niet thuis. En in het verleden deed ik het nog wel eens tussen de bedrijven door op mijn werk, maar daar is nu echt helemaal geen tijd voor.

De eerste week na het vorige bericht heb ik helemaal niet gelopen. Te koud, geen zin, etc. Smoezen genoeg, maar het praatje deugt natuurlijk niet, althans, niet helemaal. Als ik er echt mijn best voor had gedaan had ik vast nog wel een keer of twee kunnen lopen, maar ik liet me wel makkelijk door mezelf overhalen om het " niet vandaag nee, morgen maar" te doen. Vorig weekend heb ik vrienden geholpen met het leegruimen van een appartement. Daarvoor ben ik op zaterdag heen en terug naar Haren (Gr) geweest, en dat is best een flink end rijden. Ondanks dat de aanleiding niet zo vrolijk was ( de overleden bewoonster was de moeder van onze vriendin) hebben we in een goede sfeer toch flink kunnen doorwerken, en ik ging dan ook met een voldaan gevoel (en een volle auto, dat is het voordeel/nadeel van een busje) weer naar huis. Afgelopen week heb ik de spullen even in Goes gebracht.

Het was verder afgelopen week heerlijk weer, en vooral ook, heerlijk loopweer. Dinsdag, vrijdag en zondag gelopen, resp. 10,3, 11,3 en 12 km, en hoewel mijn linker achillespees in het begin vaak even laat merken dat-ie er is gaat het na een een minuut of tien altijd lekker soepel en heb ik nergens meer last van. Ik zou eigenlijk de ’trap-oefeningen’ moeten doen die je her en der aangeprezen ziet, maar ik vergeet het gewoon steeds.

Vandaag trouwens voor het eerst dit jaar in korte broek gelopen. Kan niet terug vinden wanneer dat vorig jaar voor het eerst was. Vreemd, want volgens mij maak ik daar vaak wel melding van. Nou ja, voor dit jaar staat het in elk geval genoteerd.

De komende week gaat het weer veel frisser worden. Maar eens kijken wat dat voor het lopen betekent.

1 reactie

  1. Dick

    Peter,
    Ik ben momenteel veel aan het lezen, het BV topic op chat’n’run (had ik nog nooit vanaf het eerste bericht gedaan) en ook je weblog. Ik lees heel veel dingen die mijn nu heel bekend voorkomen.
    Groeten,
    Dick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Onderweg

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑